Atgriezties pie raksta

« Laikraksta "Ogres Vēstis Visiem" 4.decembra numurā:

2020. gada 3. decembrī, 19:13, Reklāmraksti
Ogrenet

Komentārirādīt komentārus dilstošā secībā

Kļūda liela • 2020. gada 4. decembrī, 16:00
Šķiet, defekts jaunajam tunelim nav saprotams tā projektētājam, tā vakar "Bez Tabu" varēja vērot TV3. Kurš tagad pašvaldībā atzīsies, ka stāvās kāpnes no-līdz pazemes līmenim pašvaldībā projektēja, saņēma labu atalgojumu? ( Tā vakar apgalvoja!) Iedodot velosipēdu projektētājam vai preses dienestam, viņi redzētu, ka ierīkotās sliedes uz kāpnēm ir kā tālajos padomju laikos. ĀRzemju tuneļos sen citi standarti. Tās ir ļoti, ļoti neērtas tiem, kas ikdienā pārvietojas ar visveselīgāko transporta līdzekli. Īpaši SENIORIEM skumji - velosipēds tagad jānes rokās, ejot pa kāpnēm.
Cits koments tepat • 2020. gada 4. decembrī, 16:24
iedzivotajs • Šodien, 13:26 Jau viens briesmonis stav tunelis ,kada kvalitate,ertibu nekadu ,kas vinam gatavoja projektu.vakar teica ,ka projektu sagatavoja Ogre,tas ,lai tagad tiek gala ar nedarbiem un pa savu naudu ari tie ,kas parskstija.
kļūdas labojums • 2020. gada 4. decembrī, 16:33
Beidz melot un liekuļot. Seniors mierīgi uzstūma riteni un ikdienā neviens nenes rokās. Pacēlājs arī darbojas labi. Ārzemēs laikam neesi bijis, tur nav ne liftu, ne sliežu ratiem. Teksts sižetā, ka nav līdz galam apmierināti ar tuneli, izsaka visu. Visdrīzāk līdz galam neapmierinātajiem pašu mājās nav ne tuvu tāds komforts un vizuālais izpildījums. Un mājinieki nepārtraukti nejautā, vai ar visu ir līdz galam apmierināti. Sāciet dzīvot reālajā pasaulē
Arī labojums • 2020. gada 5. decembrī, 14:04
Es savas mājas iekāroju un labiekārtoju par savu,ne nodokļu naudu.man neviens neko nedod par to,ka es te dzīvoju,arī atkatus .Tāpēc manās mājās ir tā kā varu atļauties.Pilsētu labiekārto par nodokļu naudu,tāpēc nodokļu maksātāji grib ,lai viss ir tā kā viņiem vajag,ne projektētājiem,ne arhitektiem,pat ne celtniekiem un pat ne mūsu vadoņiem.Tas arī vissCeru,ka tas nav par daudz gribēts.
Paldies • 2020. gada 5. decembrī, 15:09
Tunelis ir lielisks.
akhromushkin • 2020. gada 6. decembrī, 16:30
CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ----- http://bit.do/sehub

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet