
Ogrē atvērs burger-kebab kafejnīcu ROAST
Otrdien, 30.jūlijā, Ogrē tiks atvērta pirmā kafejnīca, kur varēs nobaudīt īstu tradicionālo burgeri ar liellopu gaļu, kebabu, kā arī citus garšīgus ēdienus.
Liellopu gaļa, pitas (kebaba) maizes, dārzeņi un citi produkti – tiks iepirkti no Latvijas ražotājiem un piegādātājiem, tādejādi veicinot vietējās ražošanas attīstību. Klienti varēs baudīt ēdienu uz vietas, paņemt to līdzi, kā arī veikt pasūtījumu uz mājām vai ofisu!
Kafejnīcas īpašnieks un idejas autors Juris Kukainis ir dzimis Valmierā un tikai pēdējos divarpus gadus dzīvo Ogrē: "Jau vairāk kā 10 gadu loloju ideju par savu kafejnīcu – vietu, kur ne tikai garšīgi paēst, bet arī izbaudīt brīvu atmosfēru un padarīt pusdienu laiku īpašu. Kad sāku dzīvot Ogrē, sapratu, ka veidošu šādu "burgernīcu" tieši šeit, jo Ogrē tādas nav! Ēdiena gatavošana ir mana aizraušanās - vienmēr ar interesi gatavoju ko jaunu, meklēju jaunas garšas nianses un ēdienu pagatavošanas veidus. Tas, ko piedāvāšu kafejnīcas apmeklētājiem, nebūs vienkārši ēdiens – bet gan īsts burgeris vai kebabs, gatavots pēc pārbaudītas receptes".
Kafejnīcas interjers veidots brīvā ielas stilā, kā izstrādei tika piesaistīts profesionāls dizainers, tādejādi radot vieglu un patīkamu atmosfēru.
Juris Kukainis cer, ka jaunā kafejnīca, radīs ne tikai alternatīvas vietējiem iedzīvotājiem, bet arī uzlabos tūrisma infrastruktūru Ogres pilsētā un, jo īpaši, Zilo kalnu tuvumā, kas ir atraktīva un populāra atpūtas vieta.
Aicinām Jūs uz Mālkalnes prospektu 7, tel.22112457.
Pirmajās 3 dienās speciāls piedāvājums - kebabs TIKAI Ls 0.99.
Papildus informāciju var iegūt www.roast.lv.
2013. gada 26. jūlijā, 10:04, Reklāmraksti
Ogrenet
Jaunākie komentāri
Ļoti garshīgi tur! Komentāriem pilnīgs pretstats
arī gribu sūdzēties... nav garšīgi, giros, gaļa sažuvusi itkā nedēļu stāvējusi, burgeriem gaļa tik stipri daudz gāršvielu sagāsts , ka jau pēc otra kumosa , tikai prasas dzērt un dzērt. vai gaļai vnk ne ppirma svaiguma garšas vai smaržas tā grib nomākt, tas nav normāli... pēdejo reizi paņemam hamburgera komplektus uz mājam... bērni pa nakti mocijas ar kuņģa kolikam... tas taču nav normāli, tie darbinieki kas tur gatavo viņi vispār pēc speciālitātes ir pavāri, saprot tehniku, kā jagatavo. neesu apmierināta, neiesaku nevienam.
Nopriecājos, ka Ogrē tiek atvērta kebabnīca un vienā sestdienas rītā devos pakaļ. Paņēmu vienu vistas kebabu un otru mix kebabu ar vistas, liellopu gaļu un balto mērci. Mans pārsteigums sākās mājās - kebaba maize vnk negaršīga bulciņa. Iekšā pilns piebāzts ar burkāniem, kāpostiem, papriku (vasarā, kad pilns ar tomātiem, gurķiem, salātiem) un absolūti bezgaršīgu balto mērci. Bet tas tā. Kronis visam bija gaļa! Nepieminot to, ka bija tik daudz cik 3 liellopa gaļas strēmelītes un 2 vistas gabaliņu, liellops bija pārcepts, vista pretīgi sausa. Pasitot ar nazi pa liellopu gaļas strēmelīti, tā klabēja. Nopietni! Man pat ir foto. Žēl, ka Ogrenetā nevar to pievienot. Visi mājinieki bija šokā ko tādu ieraugot. Nu kā nav kauna ielikt kebabā 3 liellopu gaļas strēmelītes un tās pašas apkaltušas? Kad pārdevēja gaļu grieza nost, nemaz neredzēja tās paskatu? Vai arī tas ir pilnīgs po? Tāpat vista. Vajag taču mācēt tā pārcept vistu. Grauzdiņu veidā, ka pat gaļu nevar vairs sagaršot. Tas bija briesmīgi. Viens no sliktākajiem ēdieniem ever! Arī pārdevēja - pilnīga vienaldzība. Absolūts no no šai iestādei. Vēl varētu mēģināt apēst burgeri, kuru gatavoja uz vietas, proti, mīcīja kotleti un cepa. Tam varbūt vēl varētu būt garša. Bet kebabi ir vienkārši briesmīgi. Neesmu no tiem, kas visu norej. Bet šeit, pat cenzdamās būt objektīva, nevienu plusu nevarēju saskatīt. Nu bet tīri cilvēcīgi - kā var pasniegt šādu kebabu? Kā var cerēt, ka cilvēki gribēs iegriezties kebabnīcā, kur pārdevēja ar viņiem neaprunājas (iekšā bija vēl tikai 1 cilvēks un tas pats sēdēja pie galdiņa), izklāstot piedāvājumu, iesakot? Kā var cerēt, ka cilvēki nāks vēl, ja viņiem iešķiebj sakaltušu gaļu un tonnu ar burkāniem? Nu comoon.. Nopietni?