Atgriezties pie raksta

« Egils Helmanis: laukos katra darbavieta ir svarīga

2017. gada 10. oktobrī, 10:00, Politika
www.ogresnovads.lv

Komentārirādīt komentārus augošā secībā

lauķe • 2017. gada 14. oktobrī, 22:35
Ja jau tikšanās mērķis tiešām būtu norādīt uz pagasta pārvaldes vadītāja kļūdām, tad tas būtu jādara ne jau iedzīvotāju sanāksmē. Acīmredzami, ka nolūks ir pavisam cits - norādīt tautai, ka, lūk, Līvija ir no opozīcijas partijas. Un kāpēc tad tik tagad tāda aktivitāte, ja skola sākās pirms pusotra mēneša? Vai nav novēlota un uzspēlēta reakcija? Vai jau augustā nevajadzēja skolas direktoram celt trauksmi un vadībai reaģēt? Bet tāds jau tagad vadības stils ir - neredzēt baļķi savā acī, bet par citu skabargām brēkt pa visu pasauli. Kurš vienreiz pieķersies līgumu izpildei Ogres objektos un visām astronomiskajām papildus izmaksām?
xx • 2017. gada 14. oktobrī, 20:54
Tas viss izskatās pēc kārtējā Helmaņa stulbuma, par Sīviņu nerunāsim. Kādi darbi norit Ogrē un kādi pagastos, vājprāts.... visi patriecami, tie taču nav saimnieki...
laukos katra darbavieta ir svarīga • 2017. gada 11. oktobrī, 23:17
vai skolu starpbrīžos kursantiem ir iespēja kopā ar vecākiem piedalīties amatniecības darbnīcās, lai nesanāk tā, ka ir 18 gadīgs darba devējs un domā ko darīt, bet jau zin kas jādara. darbnīcas veido vecāk uni kursanti, līdzdarbojas to izveidē, tāpat kā skolotāji ar kursantiem līdzdarbojas mācību apguvē, šāda veida darba un mācību vidē nebūs prakses vietu trūkums un esošajiem darba devējiem nebūs stress par neaptēstiem praktikantiem, liektvēži un citi papīrpauri taisa makulatūru, kādam jau tie toletspapieri ar jātaisa.
cita skola • 2017. gada 11. oktobrī, 21:19
Ļoti labi, ka domes vadību interesē nepabeigtie būvdarbi Ķeipenē, bet man ir jautājums - Vai viņi bijuši Ogres 1.vidusskolā un paskatījušies uz būvnieku nepabeigto. Tas taču ir tuvāk ,pašā degungalā! Un kādas sankcijas pielietotas pret šo 'firmu?
AVilks • 2017. gada 11. oktobrī, 20:36
Meņģeles pagasta pārvaldei ne vien tikai vajadzētu izteikt neapmierinātību, bet arī uzteikt darba tiesiskās attiecības jo ar tādu saimniekošanu, kā tur notiek, nav brīnums, ka pagasts izmiris. Piemērs: tiek izbūvēts ceļš, tika piedāvāts labāko no noņemtā seguma uzbērt vietās, kur ceļš ir kritisks, ar visām papildus opcījām (nogreiderēšanu un presēšanu) uz ko pagasta vadītāja atbildējusi, ka nevajag, paši izdarīsim. Kas protams nenotiks..
Nu cik ilgi • 2017. gada 11. oktobrī, 15:33
Nekas jau nemainās no tās tikšanās,tikai notiek tukšu salmu kulšana un tie trūkumi un neizdarības turpina eksistēt
ko ķengājat • 2017. gada 11. oktobrī, 14:07
vecos onkuļus un tantes ejat paši piesakaties amatam un būs tā kā jūs uzskatat par pareizu, tas ir tāpat kā strādnieku brigādē strādajošie pidriķodami izlec no saviem dzīvokļiem ātri ātri kautko capļap sapļecko un mēneša beigās kautko staigā ar mālainu degunu jo visu mēnesi pētija, kas kolēģim podā, apmēram 70 procenti tādi ir darba ņēmēji vecumā no 16-65
lunis • 2017. gada 11. oktobrī, 13:54
Interesanti, ka skolas direktors un deputāts Siliņš gan nav atbildīgs par savā iestādē notiekošo...
lol • 2017. gada 11. oktobrī, 13:40
Helmanis ir lietas kursā cik cilvēki tiks atbrīvoti, kad tiks nodibināti jaunie SIA Udens un SIA Namsaimnieks?
ja ir lūžņu bāze • 2017. gada 11. oktobrī, 10:37
un bode ar konserviem un citiem metāla traukiem pārtikai, tad mazais azaidiņš arī sanāk jāmācās matemātika, ja zini kā pa dienu nopelnīt vienu centu tad divus arī mācēsi.
Arča • 2017. gada 11. oktobrī, 09:45
Izskatās, ka laukos darbs ir tikai uz pašvaldību dotācijas pleciem. Loģiski, visi novada skolotāji, ceļa uzturētāji, pagastveči ir elektorāts Ogres kungiem nākamajās vēlēšanās. Neviens no opzīcijas nav ieinteresēts reformās. Pagastā baidās zaudēt darbu, bet kungi baidās zaudēt balsis.
Lunis • 2017. gada 10. oktobrī, 21:15
Līvija kadreiz man bija laba matenes učene tagadējā Rīgas Tehniskajā koledžā :)
Ieteikums • 2017. gada 10. oktobrī, 21:03
sarīkot ogrē, kur kaudze pašu pagastos braukātāju neizdarības - laipu plosts, zelta liepa nepabeigta, kultūras nama kāpnes kā karalauks un arī katra darba vieta (pat ja nav īsti lietderīga, toties priekš savējiem izveidota) ir ļoti, ļoti svarīga
Mangustīns • 2017. gada 10. oktobrī, 19:34
Helmanim vienīgajam interesē lauki un tas ir pierādījies jau sen.
Daži jautājumi • 2017. gada 10. oktobrī, 12:49
Ļoti aizdomīgi, ka Helmanis tik mīksti apietas ar pagasta vadītāju, kuram viss pie pakaļas kas notiek Ķeipenē. Cits domes vadītājs tādu kretīnu = pienākumu nepildītāju un naudas izsaimniekotāju, būtu patriecis acumirklī. Bet par „Līvija un Ko” ( Bartkeviča kabatas firma, lai piesavinātos pašvaldības naudu uz pusēm ar Līviju ) Helmanis zināja labi. Atkal ļoti aizdomīgi kāpēc viņš ļāva pagastvecim ar šo firmu slēgt līgumu? Viss novads zina, ka Līvijas firmai nav nekā. Ne ofisa, ne strādnieku, ne darba rīku, ne transporta - nav it nekā. Tukša izkārtne. Kad Līvija dabū kādu pašvaldības pasūtījumu, tad skraida apkārt kā apkakājusies vākdama pa lēto strādniekus = bomžus, pie tam vēl prasa, lai strādnieki nāk ar saviem instrumentiem, savu transportu, un maksā nolīgtajiem dzērājiem = strādniekiem grašus konvertē. Kaut kas visā šajā nav tīrs.
Justs • 2017. gada 10. oktobrī, 11:20
Viedi, reti gudrs secinājums!
lops • 2017. gada 10. oktobrī, 10:26
Līvija un Ko vēl pie dzīvības? Edvīna atrauga! Parasti Līvījas būvētie objekti pēc gada expluatācijas sabrūk...
Ogres domei • 2017. gada 10. oktobrī, 10:23
Ieteiktu katrā pagastā sarīkot šādas tikšanās, lai vietējie iedzīvotāji varētu paust apmierinātību/ neapmierinātību ar pārvaldes vadītāju!

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet