Atgriezties pie raksta

« Šovakar Baltkrievijas karoga krāsās tiks izgaismots Loka tilts Ogrē (precizēts)

2021. gada 7. februārī, 11:50, Aktualitātes
Ogrenet

Komentārirādīt komentārus augošā secībā

3.14... • 2021. gada 8. februārī, 23:14
tu pats smirdosais ,bet nu un pareizs raksta,gudrs cilveks,bet tu stulbs.
3.14... to Nu un • 2021. gada 8. februārī, 21:38
Aizver savu smirdošo verbālo dirsu, puķina atsūkātāj!
ss • 2021. gada 8. februārī, 15:17
nu nu loģika ir
OGRE • 2021. gada 8. februārī, 12:19
Jautājums domei. Kad beidzot tiks sakārtota Ogres 1. vidusskolas ēdnīcas ventilācija? Nauda tam visam iztērēta, bet nestrādā. Laikam uz skolu jāsauc BezTabu un Darba Inspekcija. Lai paskatās, kādos apstākļos jāstrādā cilvēkiem.
viedoklis • 2021. gada 7. februārī, 20:47
jus neesiet neatkarigi?esiet ,jus bez amerikaniem neisiet nevienu darbu padarijusi,atkarigi no arzemju naudas,smiekligi no tiem kas raksta ,ka esiet neatkarigi.
taisnīgais • 2021. gada 7. februārī, 19:49
Helmais tak dievs, viņš visu dara it kā iedzīvotāju vārdā, kurs viņu pilnvarojis vispār nosodīt Lukašenko. Lukašenko strādā un neļauj apzagt savu valsti. Ogre ir aplaupīta, atņemti visi pilsoņiem piederošie īpašumi. Vēl priekša skaists īpašums ko tautai atņemt slavenā ZELTA LIEPA. Izdzinis visus , kas nav ar viņu pa rokai, toties Rīga sēž liela aizmugure, domājams, lieli rebju taisītāji. Rokas nost no Baltkrievijas un nebāžat savas netīrās mutes.
Nu nu • 2021. gada 7. februārī, 18:12
Nevienam nav liegts Baltkrievijā nodarboties ar biznesu - viņiem ir pasaulē atzīts IT sektors - simtiem privātā sektorā strādājošu firmu. Un visāda cita ražošana. Tur nav nekāds komunisms, bet tirgus ekonomika. Bet politiskā sistēma ir prezidentāla, jeb vara vienam cilvēkam ar palielu varu. Un baltkrieviem paveicies, ka pie varas kārtīgs vecis, kas neļauj šakāļiem izlaupīt valsti. Mēs taču sapņojam par tādu prezidentu tagad, vai tad ne? Jo mūsu partiju sistēma nozīmē, ka partijas jau tieši ir tie šakāļi. Bet globālistiem nepatīk neatkarīga Baltkrievija, vajag to saplosīt.
Kā būtu, ja būtu • 2021. gada 7. februārī, 17:47
Cilvēks pats visu iznīcinās ar savu stulbo dabu.
Kā būtu, ja būtu • 2021. gada 7. februārī, 17:46
Cilvēks pats visu iznīcinās ar savu stulbo dabu.
letiņš • 2021. gada 7. februārī, 16:57
Neko nesapratu.
Ekspertiem • 2021. gada 7. februārī, 16:52
Tad jau Latvijai ar nevajadzēja kļūt neatkarīgai? Piedodiet, bet lai vai kā, preicājos ka varu dzīvot neatkarīgā valstī. Par biznesu? Visi tik gudri runā, bet neko nedara.
Ērglim • 2021. gada 7. februārī, 16:38
Vai tad sarūkot PSRS privatizācijas bums nebija atkarīgs no tā laika rijējiem? Tapēc jau pie mums notika kā notika. Visu privatizēja un nesaprata kur likt. Tā laika valdībai nebija prātā ražošana, tikai patēriņš, jo beidzot ieraudzīja Rietumu pasaules dzīvsveidu, bet neizprata kas uz kā balstās. Nekur jau diži tālāk ar savu prātu neesam tikuši. Rietumi savulaik mūs apspēlēja, jo zināja ka bāleliņi ir rijīgi pamuļķīši. Žēl, bet mums pašiem jānomainās vēl pāris paaudzēm, lai kaut kas mainītos uz labo pusi. Baltkrievi varbūt ir gatavāki pārmaiņām labāk kā mēs, bet pārmaiņas ir atkarīgas tikai no viņiem pašiem.
Ērglis > Nu nu • 2021. gada 7. februārī, 16:09
Pilnībā Tev piekrītu! Palasot vēsturi, kad sabruka PSRS, tad rietumvalstīm atvērās milzīgs tirgus, kur pārdot savu produkciju. Tas uzdāvināja rietumvalstīm 10 bezdeficīta budžeta gadus - visu 90to gadu laikā. Ārzemju ražotāji sākumā dempingoja cenas, lai tikai iekarotu austrumeiropas tirgus, tādā veidā vietējiem ražotājiem, kas izjuta PSRS sabrukuma sekas, nekas cits neatlika kā likvidēties, jo nespēja izdzīvot tādos apstākļos. Sekas ir tādas, ka valstij visu laiku jaaizņemās miljardi, jo nepietiekama ražošana, nauda visu laiku aizplūst no valsts, par citās valstīs saražotajām precēm un pārtiku. Darbaspēks izbrauc. Baltkrievijā Lukašenko saglabāja savu ražošanu, neielaida ārzemju tirgotājus par dempinga cenām, Baltkrievija iepērk tikai to ko paši nevar saražot. Tāpēc Lukašenko vajag gāzt, lai Baltkrievijā likvidētu vietējo ražošanu un nodrošinātu noieta tirgu ārzemju ražotājvalstīm. Un tie murgi par to ka IKP Baltkrievijā uz cilvēku ir mazāks kā Latvijā vispār nav jāņem nopietni. Ja Latvijā dārgāka elektrība un dārgāka degviela tad arī IKP ir lielāks. Pie tam Latvijā jaunās ģimenes ņem mūža kredītu par mājokli, tadā veidā uz parāda audzējot IKP, kamēr Baltkrievijā valsts piešķir dzīvesvietu jaunajām ģimenēm. Manuprāt šitie visi bļāvēji tikai grib izlaupīt Baltkrieviju uztaisīt tur tādu pašu veiksmes stāstu kā Latvijā, kura šobrīd ir visstraujāk izmirstošākā valsts Eiropā.
Nu nu • 2021. gada 7. februārī, 14:44
Nav politikas, ir tikai globālie valdnieki, kam pieder 99% masu mediju un finansiālās varas un kas vēlas visus pasaulē komandēt. Un ir vēl dažas neatkarīgas valstis pasaulē, kā Baltkrievija, kur Lukašenko neļaujas pakļauties, tāpēc viņš jānovāc. Tramps arī bija globālistiem kā dadzis acī, tāpēc arī viņš bija jānovāc. Un te latviešu "neatkarīgie" pastalas -lizpaužas - ja Brisele pašvilpj izņemt bēgļus, pildam. Ja pašvilpj pacelt nodokļus un konsolidēt, pildam. Ja Eiropas tiesa pačukst pastalu Satversmes tiesai ieteikumu par homo ģimenēm - pakļaujamies. Cik zināms, Lukašenko sūta visādus Briseles bēgļus, homoseksuāļus un citus padomus kā dzīvot, ratā. Bet latviešu pastalas uzskata, ka tie brīvie esam mēs, bet baltkrievi tie "nebrīvie un apspiestie". Cirks kaut kāds, kā latviešiem atmiekšķētas smadzenes.
Juris • 2021. gada 7. februārī, 13:37
Paldies,ka uzdrošinājies.Es līdzības Baltkrievijas un Amerikas sižetā saskatu un ja padomā,tad tās nav pat ļīdzības viss ir precīzi 1 pret 1. Politika ir un paliek politika,mirklī melns kļūs par baltu un otrādi.
Nu nu • 2021. gada 7. februārī, 12:16
A kurš ir pilnvarojis Helmani paust viedokli visas pilsētas vārdā nosodīt Lukašenko un atbalstīt Tihonovsku?!? Es, piemēram, esmu pret protestiem Baltkrievijā, jo tā ir rietumu finansēta revolūcija. Salīdziniet 2 gadījumus - Balktrievijā opozīcija zaudē vēlēšanās, sāk ārdīties uz ielām, pieprasīt nodot varu, jo vēlēšanas esot viltotas. Un starptautiskā sabiedrība visi kā viens kopā ar masu medijiem dzied šai stabulē. Tagad otrs gadījums - Amerikā iepriekšējais prezidents zaudēja vēlēšanās, apgalvoja, ka vēlēšanas ir nozagtas (pie tam viņam bija daudz lielāks pamats un pierādījumi kā Tihonovskai), ielās izgāja viņa atbalstītāji un arī mazliet padumpojās galvaspilsētā. Bet tavu brīnumu, visi masu mediji un starptautiskā sabiedrība momentā viņus nosoda - kā jūs uzdrīkstaties neticēt vēlēšanu rezultātam, kā jūs uzdrošinaties dumpoties, cietumā jūs visus par valsts varas graušanu!! A kur atšķirība ar Baltkrieviju?!?! NEKUR!!! Vienā gadījumā pasaules valdošā elite nosaka, ka Lukašenko ir briesmonis un taisnība ir protestētājiem, bet otrā gadījumā valdošā pasaules elite nosaka, ka briesmonis ir iepriekšējais prezidents un viņa protestētājiem nav taisnība. Liekuļu, divkošu bars. Lukašenko, turies!! Tu esi īstais Baltkrievijas neatkarības nodrošinātājs. Tihonovska dažos gados izpārdotu, izprivatizētu, izpostītu Baltkrieviju un baltkrievi strādātu nevis savā zemē un savās rūpnīcās, bet brauktu uz ārzemēm vergot kā kaimiņu pastalnieki.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet