
Lēdmanietis Tālis Sala uzvar medus etiķešu konkursā
26. un 27. jūlijā Bauskas pils estrādē notika Latvijas Biškopības biedrības (LBB) rīkotais "Biškopju vasaras saiets 2014", kas pulcēja biškopjus no visas Latvijas.
Par "Garšīgāko Latvijas medus 2014" tika atzīts biškopja Jāņa Kārkļa medus no Pļaviņu novada, Vietalvas pagasta. Tas ir vēl nebijis notikums konkursa vēsturē, jo Jāņa Kārkļa medus tika atzīts par labāko 2012. gadā. Līdz šim nevienam vēl nav izdevies divreiz iegūt "Garšīgākā Latvijas medus" titulu.
Savukārt par labāko medus etiķeti tika apbalvota zemnieku saimniecība "Saliņas" no Lielvārdes novada par Teičos saražotā medus etiķeti.
Kā norādīja konkursa žūrijas pārstāvis Imants Ozols, medus etiķete ir produkta pievienotā vērtība, kura var "virzīt produkta veiksmes stāstu vai arī nogremdēt to".
2014. gada 28. jūlijā, 18:31, Aktualitātes
Ogrenet
Jaunākie komentāri
Sastāvdaļas ar dažādu blīvumu noslāņojas.Tas ir tāpat kā krējums virs piena.Instrukcijā ir norāde-pirms lietošanas samaisīt.Tas nav jādara,ja propoliss ir iemaisīts krēmveida medū.Ar cieņu-Tālis Sala.
Veca mārketinga patiesība - kad saturs švaks ( s....), tad visu izšķir iesaiņojums. Par medu nezinu, bet tas medus ar propolisu bija vienkārši briesmīgs. Nopirku mazajam, cerēju kā labāk, bet iznāca kā parasti.Tas propolis bija noslāņojies, atgādināja vecu majonēzi.
Apsveicam ''Saliņas'',medus ir arī ļoti,ļoti garšīgs!