Atgriezties pie raksta

« Par mājsēdes neievērošanu – 39 administratīvie procesi

2021. gada 13. janvārī, 11:16, Policija, VUGD, slimnīca
Ogrenet

Komentārirādīt komentārus dilstošā secībā

..... • 2021. gada 13. janvārī, 14:07
atkal sviests:)
kārtības sargs • 2021. gada 13. janvārī, 14:33
Ratniekam katra acs rāda uz savu pusi vai nu snaiperis, vai ar bomi dabūjis pa galvu, katrā gadījumā izskatās, ka nav pilns rublis.
Helmani!!! • 2021. gada 13. janvārī, 19:52
Ja nu tu Ogres novada domes priekśsēdētāj neskaties raidījumu Bez tabu, tad noteikti lasi komentārus Ogrenet. Un tātad jautājums pēc būtības, pa tv 3 ir publicēts sižets, kurā Ogres novada pašvaldības policijas priekšnieks Ulmanis un priekšnieka vietnieks Dičs klaji pārkāpj Covid 19 infekcijas izplatības ierobežojumus. Domāju, ka šeit ir ne tikai paredzēta administratīvā atbildība, bet arī abas personas ir disciplināri jāsoda - jāizvērtē viņu atbilstību ieņemajam amatam. Ja šo abu amatpersonu rīcība paliks bez sekām, saniedrības uzticēšanās zudīs ne tikai šiem diviem nekauņām, kuri ne tikai klaji pārkāpj likumu, bet arī nekaunīgi melo tv kameras priekšā, līdz ar to visai sabiedrībai, zudīs arī uzticēšanās Tev. Tā kā gaidām Tavu rīcību.
nu ti tupoj... • 2021. gada 13. janvārī, 19:55
Pats neesi skatījies...
Saukt pie atbildības • 2021. gada 13. janvārī, 20:09
Un paskatīsimies vai Valsts policija uzsāks administratīvos procesus un katram pašvaldības policistam uzliks pieklājīgu naudas sodiņu vismaz katram pa štucītei. Un tupais vari nerakstīt savus dumiķīša komentus, tiksi izčakarēts sūdeli.
nu ti tupoj... • 2021. gada 13. janvārī, 20:50
Taču raidījumā teica, ka apmeklētājus nesodīs.
daina • 2021. gada 13. janvārī, 20:53
Pašvaldības policijas priekšniekam par melošanu vien ir jāuzliek sods jo viņš melo vienā laidā ...pat savas pusdienas nosaucot par spec operāciju ..... kad policisti izraisija avāriju ar letālām sekām arī melojā it kā par izsaukumu kur uzbrucis sunis .....kad beidzot šim melīgajam cilvēkam kāds kādu soda mēru piemēros ??????????....Egīl vēl nesen redzēju filmu par tevi par Militāro patriotismu ...par zvērestu kalpot un godāt valsti ....ja tu esi tas par ko uzdodies šajā filmā Tu labi zini kā šādi policisti jāsoda un tā nav tikai priekšniecība tā ir lielākā daļa pašvaldības policistu !!!!
Rēcīgi • 2021. gada 13. janvārī, 21:16
Tie divi pašvaldībad policisti tāpat kā savulaik Marķitāns stulbi iekrita, veicot spec operāciju :) Tikai diemžēl tie divi glupie nezin, ka nav tāda regulējuma, kas ļautu pašvaldības policistiem slēpti veikt tādas darbības, iekrita kā jau pajoliņi. Un piekrītu Dainai, kad pašvaldības policisti izraisīja avāriju uz Daugavpils šosejas tieši tupais Dičs ložņāja pa pašvaldības policijas mašīnu un iespējams no esošā video reģistratora izvilka karti un izdzēsa ierakstu, bet vēlāk tika pasniegts, ka reģistrators nebija ieslēgts. Vienīgais ko tas Dičs māk tas ir nekaunīgi melot.
Janka • 2021. gada 13. janvārī, 22:31
Njāaa diez kas nav ar to Ogres policiju. Parastos iedzīvotājus soda, bet paši pārkāpj likumu.
laudis • 2021. gada 14. janvārī, 12:19
Paskatieties filmu NEMILETIE visu redzesiet ,kas notiek brivaja Latvija.
ofwto3232 • 2021. gada 15. janvārī, 00:48
хочeшь тpаxнyть краcивую дeвкy?! Oдинoкие и Замyжниe oчень xoтят ceкca, здесь дают в пoпy и бeрyт в pот, без дeнeг и обязательств, все aнoнимнo и беcплaтнo, можешь убeдиться cам ----- http://srt.vg/club
Atbilde ti tupoj • 2021. gada 15. janvārī, 11:33
Nu pajoliņ rakstīju, ka tevi izčakarēs. Nekaunība tikai daļēji spēj kompensēt stulbumu, ir tikai laika jautăjums lai inteliģence aizslaucītu sev no kājăm mēslus.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet