Atgriezties pie raksta

« Tiesa atzīst "Vienotības" vēsturnieka Liepiņa pausto par nepatiesu

2018. gada 9. martā, 15:21, Politika
Pauls Treimanis

Komentārirādīt komentārus dilstošā secībā

• 2018. gada 9. martā, 16:45
Kur millers tur sūdi.
padomjlaika bērns • 2018. gada 9. martā, 17:11
pareizi, ka piegriež gaisu šitādiem atmaskotājiem, kas paši ne dzīvoja, ne ko jēdz no padomju laika, bet tagad baigie atmaskotāji. Tad jau visi vēstures skolotāji arī bija cūkas un kaloboranti, jo mācīja "pareizo" vēsturi. Riebjas šitie jaunlaiku visziņi.
>>>>to padomlaika bērns • 2018. gada 9. martā, 20:49
Jūs tas gudrākais? Neuzcēli komunismu, nerunā! :D Runa ir vispār par preses brīvību un to, ka Ogrē tiesneši sagrābsta internetā kaut kādus tekstiņus, uz kuru pamata tad interpretēja to spriedumu. Neticu Ogres tiesnešu profesionalitātei. Kāda jēga tad augstskolās iet, ja beigu galā spriedumā tiesnesis interpretē tekstus no interneta, uz ātro saguglētus? Tur bija wikipēdija un viena politiķa citāts, pagrābts no interneta dzīlēm. Varbūt vēl kaut kas.
Un? • 2018. gada 9. martā, 21:32
Galvenais jau nav citāti, bet tiesneša pārliecība.
hi • 2018. gada 9. martā, 21:33
tagad mums vēsturnieki dalās Vienotības un citos? Nu nav vairs ko izvilkt, ja? Atliek parādīt katram savu krānu, lai pr cīņa būtu pilnīga
padomjlaika bērnam • 2018. gada 9. martā, 23:20
Var just, ka tu padomjlaikā dzīvoji, pretēji vairumam cilvēku, kuri tajā laikā eksistēja. Tāpēc tagad tev ir tik neērti, ka kādam varētu rasties vēlme papētīt tavu padomjlaika dzīvi, jo godīgam, tīram pilsonim nebūtu ko slēpt, vienalga, kurā laikā tas dzīvojis.
Tas tik ir formulējums! Ciniskāk vairs nav iespējams! • 2018. gada 9. martā, 23:29
"Šajā Latvijai drūmajā laikā cilvēki tāpat dzīvoja, strādāja un katrs pēc savas saprašanas un spējām veidoja arī karjeru (to, starp citu, savā spriedumā uzsvērusi arī Ogres rajona tiesa)." - Tikai nezin kāpēc Dienvidslāvijā Čaušesku varēja sodīt ar nāvessodu - arī par to, ka viņš drūmajā laikā dzīvoja, strādāja un pēc savas saprašanas un spējām veidoja karjeru pāri līķu kaudzēm...
Atbalstu tiesas lēmumu • 2018. gada 9. martā, 23:56
Tā btūs laba mācība jaunajam politiķim . Aizvainot ir viegli bet izrādas bez pierādījumiem . Uz aizdomu pamata nedrīkst tā darit . Priecājos par Laizanu ģimeni kas nenobijas un uzsaka cīņu pret meliem.
ха ха • 2018. gada 10. martā, 07:30
Сразу бросается в глаза,что этот " историк", один из тех, кого я называю - недобитой, шуцманской мразью. Ходит по земле и ждет своей очереди. Да, и еще одному "историку". Чаушеску был в Румынии, а не в Югославии- умники.
fakts • 2018. gada 10. martā, 09:22
Rumānijā bija čerņennko un ej tudirst.
21. gadsimts • 2018. gada 10. martā, 09:23
Komentāros redzams, ka Ogrē netrūkst ļaudis, kas to vien tīko, kā glorificēt komunismu un tā orgānus. Tas laiks ir pagājis, bet tie ļaudis vēl nav aizgājuši, pucē spalvas un cenšas iesēsties beņķos atkal un atkal. Partiju sekretāri,ĻKJS un CK u.t.t. rullē tālāk gan valsts līmenī (Saeima) un pašvaldību līmenī. Nemaz nerunājot par "blata" principu un par citiem to laiku principiem. Rezultāts ir viens un tas pats - sarkanās partijas cenšas noteikt toni. Ar citu blata principu piekritēju atbalstu, protams. Tā nu šī valstiņa iet pa apli jau 27 gadus, kamēr Igaunija attīstās nenoliedzami strauji. Rumānijā un tikko arī Slovākijā tūkstošiem cilvēku protestē arī mūsdienās pret tām sistēmas paliekām un pareizi dara. Šis nav kaut kāds "divu partiju strīds" kā to cenšas atspoguļot šī raksta autors!!!!
padomjlaika bērns • 2018. gada 10. martā, 09:33
riebjas šitie bļāvēji, paši komunistu laikā būtu pirmie, kas būtu bikses pielaiduši, slavinājuši partiju un salutējuši sarkanajam karogam, tagad baigie varoņi, atmaskotāji. Nožēlojami ģļēvuļi vai vienkārši stulbeņi, kas gatavi kārt šodien visus tos, kas krievu laikā strādāja mentenē, strādāja skolās, izpildkomitejās utt. Vienkārši derdzīgi, ka šitādiem kretīniem nav nekādas atmiņas un arī vecāki neko nav stāstījuši. Mutes varoņi, bez zināšanām un sajēgas.
facebook.com • 2018. gada 10. martā, 09:43
Lai nebūtu tukša muldēšana, tu varētu nosaukt konkrētus piemērus.
piemēram • 2018. gada 10. martā, 10:28
Šis un tas par jaunekli no Ogres – deputāta kandidātu Rīgā http://www.protesti.lv/sis-un-tas-par-jaunekli-no-ogres-deputata-kandidatu-riga/ "Vai jauneklis patiešām strādā trīs vietās, vai Saeimā saņem vien algu par politisku darbību čekas maisu komisijā? Darba uzskaitē jauneklis uzrāda 24 stundas dienā? Vai deputātu kandidātiem pienākas kāds sods par amatu un atalgojumu slēpšanu? Ja ne, jebkurš nesodīti rakstīs, ka ir Romas pāvests un Turcijas sultāns vēlēšanās. Re, kur solījums nekandidēt pašvaldību vēlēšanās – http://skaties.lv/zinas/latvija/sabiedriba/iesudz-tiesa-par-vestures-skaidrosanu/ Un ko par darbavietu slēpšanu no vēlētājiem domā saraksta līderis Ķirsis, kura palīgs reklamē Liepiņu? Attēlā no Liepiņa Facebook lentas – Liepiņš ģērbts čekas maisā savā priekšvēlēšanu kampaņā. https://www.facebook.com/inteligentais …Info avots: http://www.pietiek.com/raksti/sis_un_tas_par_jaunekli_no_ogres__deputata_kandidatu_riga
>>>>padomjlaiku cilvēkam • 2018. gada 10. martā, 10:29
Jums liekas, ka visu 1940.g.-1991.g. vēsturi vajadzētu noslepenot aiz trejdeviņām atslēgām? Ka tagadnes bērniem jāaug ar vecāku stāstiem, cik "brīnišķa" bija PSRS vai, otrā galējība, ar spoku stāstiem, ka nedrīkst vispār runāt par to tumši tumšo laiku? Sabiedrībā ir vajadzīgs dialogs par tiem laikiem, jābūt pieejamai informācijai no dažādiem skatu punktiem, nevis kaut kādas atrunas, slepenība, jāatražo stereotipi.
Bobis • 2018. gada 10. martā, 11:41
Vai Ogrenet vajadzētu publicēt anonīmu autoru rakstus? Neizdevās atrast, kas īsti ir Pauls Treimanis. Vai Ogrenet varētu dot kādu informāciju par šo savu autoru?
patiesība • 2018. gada 10. martā, 12:04
Viens komunists Bartkevics pasūtīja nomelnojošu rakstu pie sava vientotības biedra t.s. vēsturnieka Liepiņa, lai apmelotu otru komunistu Laizānu.
Dubultmorāle • 2018. gada 10. martā, 12:08
Vēl mātes piens no lūpām nav nožuvis bet jau lien politikā. Kas tas par vēsturnieku kas noslēpa , ka ir Vienotības politiķis? Jaunajam cilvēkam dubult morāle jau saknēs. Savās publikācijās pats nepieminēja ne vārda , ka ir politiķis. Ķerās atmaskot citus bet pats tiek atmaskots.
lol • 2018. gada 10. martā, 12:39
1989. gadā dzimušiem cilvēkiem ir jau 29 deviņi gadi, praktiski tricārs. Kad tad jāiet politikā? Tad, kad sirmi mati un vienīgais politiskais dzinulis ir tusēt ar pensionāriem, hmm? :D
lol • 2018. gada 10. martā, 12:43
Turklāt, jā, Ogrenet.lv , kas ir Pauls Treimanis? Par tādu politologu vai žurnālistu pirmā dzirdēšana. Es domāju, ka Ogrenet jāpieturās pie tā, ka jāraksta ziņas nevis garus feļetonus.
«« Iepriekšējā lapa — pavisam 3 lapas — Nākamā lapa »»

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet