Atgriezties pie raksta

« Ogrē sāk pieņemt kandidātu sarakstus vēlēšanām

2017. gada 15. aprīlī, 09:26, Politika
Ogrenet

Komentārirādīt komentārus augošā secībā

Biznesa vai personīgā aizdevuma piedāvājums. • 2017. gada 12. jūlijā, 17:24
Laba diena, Es esmu kungs. Justinas Viljamss no ALASKA PĀRTRAUKUMA APMAKSĀŠANAS INTL. Atrodas Texas, ASV. Mēs esam Private Money Aizdevēji, kas vēlas sazināties ar personām un uzņēmumiem, kuriem nepieciešama finansiāla palīdzība. E-pasts: unique2aal@gmail.com Minimālais finansējums: € 10,000.00 Maksimālais finansējums: 500 000 000,00 eiro Mēs piedāvājam tādas neskaitāmas funkcijas kā: Ātrie apstiprinājumi Elastīga atmaksa līdz 180 mēnešiem Ļoti konkurētspējīga procentu likme Nesarežģīti aizdevuma dokumenti Pārredzamība bez slēptiem maksājumiem Un jūs varat aizņemties līdz EUR 500 000 000,00 Atmaksa sākas 3 mēnešus pēc aizdevuma izmaksāšanas Elastīgas drošības iespējas Mēs piedāvājam arī biznesa uzsākšanas aizdevumus, konsolidācijas aizdevumus, individuālos aizdevumus, hipotekāros kredītus, uzņēmumu aizdevumus, projektu finansēšanu. Visi ar procentu likmi 3,2% gadā, 100% finansējums ar maksimālo 15 gadu aizdevuma termiņu. Ja jums ir mazāk nekā ideāls kredīts vai kredīts bez kredītkartes un vēlaties izvairīties no liela procentu likmju kredītu izsniegšanas, ALASKA MORTAGE LENDING INTL ir lieliska izvēle. Mēs varam nodrošināt ātru naudas aizdevumu. Mēs piedāvājam globālu finanšu drošības risinājumu. Jūtieties brīvi rakstīt atpakaļ, lai iegūtu vairāk informācijas par šo piedāvājumu. Sveicieni, ALASKA MORTAGE LENDING INTL. Amerikas Savienotās Valstis E-pasts: unique2aal@gmail.com      Kungs Justin Williams Way N. 2710, Building N.1212, Qurum 29, PO Box 213 Muscat PC: - 100   P saglabājiet koku. Lūdzu, neizdrukājiet šo e-pastu, ja vien jums patiešām nepieciełams Tava sirdsapziņa
bals • 2017. gada 2. jūnijā, 14:48
Nebalsojiet par notiesato banditu helmani.
financial aid • 2017. gada 14. maijā, 20:30
Uz kurām tā var attiekties, Mēs piedāvājam Personiskie, tirdzniecības un biznesa aizdevumi ar ļoti minimālu gada procentu likmes, kā zema kā 3%. 1 gada līdz 35 gadu atmaksas termiņu periods uz kādu daļu no pasaules. Mēs dodam aizdevumus robežās no $ 5,000 līdz $ 5.000.000 USD. Mūsu aizdevums ir labi apdrošināts maksimālu drošību ir mūsu prioritāte. Ieinteresētajām personām jāsazinās ar mani pa e-pastu zemāk www.alexriley206@gmail.com aizņēmēji INFORMĀCIJA VĀRDS: Kredīta summa: ILGUMS: PHONE #: VALSTS:   Iesniegt jūsu pieprasījumu aizdevumu tagad
ogreniete • 2017. gada 23. aprīlī, 15:03
Pateicoties Helmanim Ogres estrāde vairs nav. Jo Helmanim gribējās pie ogres upes izveidot jahtas klubu. Ogres estrādē uzbūvēt kurort mājiņu. Būtu bijis labs bizness, bet acīm redzot nevarēja savā starpā sadalīt naudu. Fuj
!!! • 2017. gada 22. aprīlī, 14:49
Nebalsojiet par notiesato helmani.
> urbis • 2017. gada 21. aprīlī, 14:56
Pilnīgi noteikti varu teikt to pašu, jo tava teorija strādās tikai tad, ja nebūs papildus kredītu vismaz nākošos 15 gadus... Ļoti ceru, ka tev nav iespējas rīkoties ar pašvaldības naudu, jo no tās būtu jātur pa lielu gabalu. Bija jauki padiskutēt.
urbis • 2017. gada 21. aprīlī, 14:39
Ja tu runā par visu uz n-tajiem gadiem paņemto kreditu summu, tad esi tik saprātīgs un attiecini to pret n-to gadu kopējiem budžeta ieņēmumiem, un tad tie paši 4%!vien sanāk, būtība no tā nemainās, ja zini matemātikas pamatābeci. Tālākā diskusija ar tevi nav iespējama, jo ras sanāk tāpat kā diskutēt, ka 2x2 ir četri vai apšaubit gravitācijas spēka formulu. Tieši tik liela ir tava nezināšana par grāmatvežiem ekonomistiem un finansistiem pašsaprotamām lietām.
> urbis • 2017. gada 21. aprīlī, 14:25
Vai kaut vienā brīdī es minēju, ka kredītu summa ir jāatdod vienā gadā? Es minēju tikai to, ka par saistību apmēru nav loģiski saukt tikai to, ko plānot atdot vienā gadā, bet to, kas ir patiesās saistības jeb kredītu neatmaksātā daļa. Tu taču, kad ņem bankā kredītu, nevari bankai pateikt, ka Tavs saistību apmērs ir gada maksājamā summa nevis neatdotā kredītu summa. Tāpēc ar šo stulbumu tad arī tiek manipulēts. Tas, ka kredīti tiks atdoti 15 gados, ir pat ļoti labi, jo liecina, ka atdosim ~1.5-2.5 milj. EUR gadā, atkarībā no tā, cik no šiem kredītiem ir nosegti ar Eiropas naudām. Slikti ir tas, ka, ja pašvaldība turpinās aizņemties, tas strauji palienās gan neatmaksāto kredītu summu pie šādiem kredītu atmaksas tempiem, gan tas būs papildus un būtisks spiediens uz ikgadējo summu, kas būs jāatgriež, jo neviens Tev atlikto maksājumu pēc 15 gadiem nedos. Nodokļu ieņēmumos pašvaldība iekasē tikai ap 24 milj. EUR, maksas pakalpojumos nedaudz virs 10 milj. EUR no kopējiem 46 milj. EUR budžeta ieņēmumu, budžeta izdevumus plāno virs 64 milj. EUR. Tas, savukārt, nozīmē, ka pašvaldības būs visu laiku spiesta turpināt aizņemties, jo ar pašas līdzekļiem tai nepietiks, lai šo visu pavilktu. Un tā ir vienkārša matemātika, kam likumu zināšanas nav nepieciešamas.
urbis • 2017. gada 21. aprīlī, 13:56
Kā var analfabētiski rēķināt visu kredītu summu, kas piemēram, ir ņemta uz 15 gadiem, attiecinot to pret 1 gada budzeta ienēmumiem??? Kā tāds stulbuns var ienākt prātā, ka visos gados panemto kredītu summu butu jāatdot 1 gadā? Varbut tev ir jaunums, bet katram kredītam tiek sastādīts kredīta atmaksas grafiks un konkrētajā gadā nmaksājam tikai saskaņā ar grafiku. Tāpēc arī loģiski, ka starptautiskā metodologija ir tāda, ka ikgada maksājums par saistībām nevar pārsniegt 20% no ieņēmumiem. Tā ir ekonomikas ābece. Arī visas pasaules bankas izsniedz kreditu uz šādiem nosacījumiem, ka gada maksājums par kredītu nevar pārsniegt 30% no gada ienākumu summas. pašvaldības ir pat daudz piesardzīgākas. Ja rēķinātu kā tu piedāvā, ka visu uz n-tiem gadiem paņemto krditu summa jāsalīdzina ar 1 gada ienākumiem, izsniegt nevienu kreditu pasaule nebutu iespējams, kredīti vienkārši neeksistētu
> urbis • 2017. gada 21. aprīlī, 13:43
Man Bartiņš ir pilnīgi vienaldzīgs, un viņš ir daudz vairāk slikta kā laba Ogrei darījis, bet acis ar 4% man neaizmālēsi, jo metodoloģija, kā tos rēķina, lai gan korekta no likumdošanas viedokļa, bet aplama pēc būtības. Te dati: kredītu atlikums uz 01.01.2017 ir 22,547,720 EUR, plānotie valsts kases kredīti 2017.gadā vēl 16,661,228 EUR, plānotā kredītu atmaksa 2017.gadā - 1,644,735 EUR. Tos 4% aprēķina, ņemot vērā tikai to daļu, kas plānota budžetā uz atmaksu, bet ne parāda summu kā tādu. Pēc būtības uz šī gada beigām paliks vēl vairāk kā 37 milj. EUR kā neatmaksātā kredītu daļa, un tas sastādīs ap 80% no pašvaldības budžeta, jo, lai arī šogad tos neatdos, aizmirst tos nevar. Jā, daļa tiks noteikti nosegta ar ES projektu naudām, kas ir super un rezultāts tam labajam darbam, ko darījusi esošā dome, tanī skaitā personīgi EH, lobējot Ogres intereses, bet lēšu, ka vismaz 25 milj. EUR nebūs nekādi nosegti, un būs jāatdod nākamajos gados. Ja maldos, lūdzu to apgāzt ar argumentētu viedokli, nevis atrakstīšanos uz likumu un viss.
urbis • 2017. gada 21. aprīlī, 13:23
patiesība ir tāda, ka kredīti veido tikai 4% no budžeta ieņēmumiem, kaut pieļaujamā robeža pašvaldībām ir 20%. Ogrē šis kredītu slogs ir viens no zemākajiem Latvijā, pie tam visi tie ir ilgtermiņa ieguldījumi infrastruktūrā, kas ir ideālais variants. Tā kā Bartkeviča bandas izdomājums pat kreditu slogu ir analfabētski bērnišķīgi meli.
> dilemma • 2017. gada 21. aprīlī, 13:06
Pilnīgi piekrītu Tevis minētajam: - tie, kas bija iepriekš, neko nav izdarījuši 20 gadu laikā, bet paspējuši dažādus apšaubāmus darījumus ar pašvaldības īpašumiem veikt, un noteikti nav pelnījuši domē atkal atrasties; - tie, kas tagad valda un varētu reāli arī turpināt vadīt, jau ir izdarījuši daudzas ļoti labas lietas, bet darbojas pilnīgi bez jebkādas saprāta balss attiecībā uz finanšu resursiem, tā ar kārtīgu "gāzi grīdā"; - kaimiņa partija - lūdzu, nesmīdiniet. Dilemmai nebūtu vietas, ja EH partija spētu kaut nedaudz ieviest skaidrību, kā kredītu slogs tiks mazināts nākotnē, pēc tam, kad gāzi grīdā būsim darbojušies nu jau pāris gadus. Ja spēs - super, un tad jāļauj darboties tālāk, jo novads paliks daudz interesantāks iedzīvotājiem, attiecīgi būs iespēja piesaistīt jaunus nodokļu maksātājus.
ggg • 2017. gada 20. aprīlī, 19:08
Tāpēc, ka toreiz vēl nebija kaimiņa kuces. Tās jau tagad to gaisu bojā.
mēs esam parādnieki? • 2017. gada 20. aprīlī, 18:56
Es nepiederu ne pie vienas "bandas", bet domāju ar savu galvu un redzu, kas notiek. Un tomēr secinu, ka Bartkeviča laikā tā neviens neplēsās, negānījās, katrs mierīgi darīja savu darbu. Tagad laiks aiziet savstarpējās cīņās, apmelošanā, utt. Tas, ka būvē, ceļ, utt. - labi!!! Bet par kādu naudu?! Mēs esam to aizņēmušies un laikam jau bērnu bērniem tā būs jāatmaksā...
piebilde Ogrei • 2017. gada 19. aprīlī, 19:38
Gribeju teikt, daži ir tie, kas raksta visus slavinājumus...
Ogrei • 2017. gada 19. aprīlī, 19:35
Tur jau tā lieta, ka daži, uz pirkstiem saskaitāmi. Te bezmaz vai Dieva vietā ceļ.It ka bez Helmaņa neviena cita nebūtu. Tāds pats pazīstams rokraksts šādiem slavinājumiem ir ari. Gatim Kondrātam, kurš, cik noprotu, ari taisās kandidēt deputātos. (Tā kaktos čukst)
>>bariņai • 2017. gada 19. aprīlī, 19:29
Aizej izguli dzērumu. Jau lielummānija tev sakusies
Ogre • 2017. gada 19. aprīlī, 16:50
Es lasu un domāju. Vai mums nau citi deputāti kā tikai Helmanis? Helmani Helmanis itkā kāds speciāl viņu ceļ gaismā,kāds viņš ir darītājs. Mūzikas skolu sāka apsiltināt kad amatā bija iecelts Artūrs Mangulis. Ogres pirmajā vidusskolā arī uzsāka vērienīgus remontdarbu kad tās direktore aizkrēja uz domi un tika par deputāti Ineta Tamane. Un sakiet lūdzu vaita Helmanis nebija Bartkeviča laikā? Jautāums paliek atklāts vai Helmanis ir savā vietā!!!
iedzivotajs • 2017. gada 19. aprīlī, 08:16
Ka zagli un alkatigie cinas par SITO KRESLU.
:) • 2017. gada 18. aprīlī, 11:13
Glābjiet no skauģiem mūsu Superbalto tēvu Visvari!
«« Iepriekšējā lapa — pavisam 4 lapas — Nākamā lapa »»

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet