Atgriezties pie raksta

« Aizdomas par pārkāpumiem Ikšķiles mēra ģimenes īpašumā Video

2020. gada 3. novembrī, 10:28, Viedokļi un intervijas
De Facto

Komentārirādīt komentārus augošā secībā

Asfaltam • 2020. gada 5. novembrī, 08:49
Tas tiesa. Tiesa arī tas, ka piebraucamais ceļš ir jau noasfaltēts vismaz kādus piecus gadus.
Asfalts • 2020. gada 5. novembrī, 00:30
LABBRĪITIŅ, Asfalts iet ne tikai GAR Trapinu ipashumu bet arī noasfaltēts ir piebraucamais cels līdz pat mājai... apm 250-300..metri... Sveiki...
grasis • 2020. gada 4. novembrī, 18:46
Vai Gita nopietni domā, ka Trapiņš ir pliks kā baznīcas žurka. Nē! Viņš nodokļu maksātājiem nosperto ir prasmīgi nobēdzinājis gan sievai, gan zeķei, lai uz maksātnespējas brīdi būtu bez taustāmas mantas un naudas. Bet patiesībā-domājiet plašāk!
Gita • 2020. gada 4. novembrī, 17:38
Indulim tak nekas nepieder. Pat gultasvieta pie sievas, nevis savā mājā. Tā kā ne pie kādas bagātības priekšnieka amatā nav ticis.
(=) • 2020. gada 4. novembrī, 12:11
pašpietiekamai Ikšķilei pašpietiekams priekšnieks
pagastvecis • 2020. gada 4. novembrī, 11:34
Ko tas Defacto ņemas ar vienu Ikšķiles Trapiņu! Tādus un līdzīgus sižetus var atrast jebkurā Latvijas pašvaldībā, JEBKURĀ.Nav godīgas pašvaldības un godīgi deputāti sākot ar saeimu un beidzot ar vismazāko pašvaldību provincē. Negodīgumam, precīzāk, nodokļu maksātāju naudas izzagšanai, pamati tika ielikti bēdīgi slavenā "pirmā neatkarīgās Latvijas premjera" līkdeguņa īzaka godmaņa laikā un tā tas turpinās līdz šim brīdim.
Mal • 2020. gada 4. novembrī, 10:29
Ļoti interesants pētījums, praktiski vairākas nesaistītas lietas. Vai De Facto tiešām sāka visu rakt par Trapiņu? Un tagad mēs varam gaidīt par atlikušajiem vadītājiem? Vai arī šo kāds ir pasūtījis?
skaidrs • 2020. gada 4. novembrī, 08:26
Sākas priekšvēlēšanu laiks. Pamodusies Ikšķiles opozīcija. Izrādās arī tāda ir. Tas namiņš pie tā dīķa tur atrodas jau kādus 2 gadus un arī to dīķi rok tikpat ilgi un tikai tagad izrādās, ka nav sakārtoti dokumenti. Ko tad opozīcija tik ilgi snauda? Gaidīja komandu no blakus novada?
Ogrēniešiem • 2020. gada 4. novembrī, 07:49
Interesanti, vai "neatkarīgais" ogrenet šādas publikācijas publicēs arī par Helmaņa ģimenes izdarībām? Piemēram, kā šī ģimene izkrāpa Ogrei skolēnu jaunrades namu, kurā paši tagad dzīvo, vai kā par novada iedzīvotāju naudu tiek būvēti ceļi Menģelē uz šai ģimenei piederošiem īpašumiem, vai kā tiek izzāģēti meži un tikai pēc tam sakārtoti papīri un kā tiek kopti īpašumi pilsētā par namsaimnieka līdzekļiem.
>> tinužnieks • 2020. gada 3. novembrī, 23:14
Āboli tad kādi- tarpiņāboli vai zirgāboli? Bet runa nav par tarpiņiem, bet Trapiņiem. Arī par āboliem? Ar kuru ķermeņa daļu tos dzemdē?
mācītājs • 2020. gada 3. novembrī, 19:55
Džagas Ķegumā drīkst un vai tad Trapiņi Ikšķilē nedrīkst? Ar ko tad šie sliktāki par Džagām?
Tīnūžnieks • 2020. gada 3. novembrī, 19:39
Izskatās, par Trapiņiem vietā teiciens: Ābols no ābeles tālu nekrīt!
>diagnoze • 2020. gada 3. novembrī, 14:22
Tāpēc jau Špēle ir patriotos ,jo ir līdz apakšbiksītem.
diagnoze • 2020. gada 3. novembrī, 13:55
Nez vai izdosies padzīt Trapiņu, jo zem visa ir materiālā ieinteresētība. Trapiņš ir diezgan prasmīgi lielāko daļu deputātu finansiāli sasaistījis, tas ir, maksā viņiem par tukša gaisa elpošanu. Proti, lielākais ienākums uzpirktajiem deputātiem ir pierakstītās stundas, ko viņi ir it kā atsēdējuši komisijās. Kā zināms katra komisijas sēdē pavadītā stunda tiek dāsni apmaksāta. Otrs ienākuma avots ir izdomātās piemaksas pie amata pienāku pildīšanas. Tas gan attiecas tikai uz tiem deputātiem, kuriem ir darba attiecības ar pašvaldību. Cik dzirdēts no domes darbiniekiem, tad vismazāk vai nemaz ar šo visu ir saistīta tā saucamā Melnā Feja. Bet visvairāk iestiguši naudas atkarībā no Trapiņa labā prāta, līdz ar to sauksim lietas īstajos vārdos – pārdevušies līdz pēdējām apakšbiksītēm, deputāti: Batņa, Martinsons, Špēle, Kābele.
pasaknieks • 2020. gada 3. novembrī, 13:40
Trapiņš, pardon, Ali Baba un viņa komanda.
duāla sajūta • 2020. gada 3. novembrī, 13:35
nekā personīgi un de facto-it kā divi raidījumi, bet jautājums viens: kurš no viņiem negodīgāks-tēvs Trapiņš vai dēls Trapiņš? un kā domājat Jūs?
nu gan ierēcu • 2020. gada 3. novembrī, 13:22
Kā Trapiņš pamatoja, ka nav vajadzīga apvienošanās: Ikšķile ir pašpietiekama! Pilnīgi pareizi, jo PAŠAM ir ļoti ļoti pieticis. Visai ģimenei pieticis. Tā sēkla nenīkst, tā turās....!!!!
>>> • 2020. gada 3. novembrī, 13:12
Runa nav par to ,bet par to lai parāda ka māk norakstīt vadoni. Ja nē tad viņi visi ir uz P burtu saucami
>>ieteiktu • 2020. gada 3. novembrī, 13:07
nu ko nu vairs, nu ko nu vairs... gadiem Trapiņš un Co šeptējās, bet deputāti neko nenojauta, nesajuta? nu NETICU!!! tā sēde izskatīsies kā žurku skrējiens no grimstoša kuģa
vot tā • 2020. gada 3. novembrī, 13:02
Batņa ar savu augumu( kā mistiskais matrosovsvai arī matrosjkins?) metās aizstāvēt Trapiņa vēlmi neiet kopā ar pārējiem bijušā rajonā esošiem novadiem. Kāpēc? Tagad skaidri redzams-kur mežu cērt, tur skaidas(eiriki) atlec. Tad var arī par Trapiņu Ikšķili iestāties.
«« Iepriekšējā lapa — pavisam 2 lapas — Nākamā lapa »»

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet