Atgriezties pie raksta

« Ogre kandidēs uz Eiropas kultūras galvaspilsētas titulu

2021. gada 10. februārī, 18:42, Aktualitātes
ogresnovads.lv

Komentārirādīt komentārus augošā secībā

xz • 2021. gada 13. februārī, 16:29
*Neatkarīgi eksperti Tautas namu droši vien novertes vismaz uz pusmiljonu. Ka *meiorators* Helmanis un Zuzāns sadalīs šo naudu?
Seniors • 2021. gada 13. februārī, 14:53
Helmanis- mūsu laika gods, slava un sirdsapziņa. Izcilākais pašvaldĪbu vadītājs Latvijā.
Zuzāns • 2021. gada 13. februārī, 11:00
Protams, ka netiks - būs tas pats, kas ar Zelta Liepu - izremontē par nodokļu maksātāju pensionāru naudu, bet ēst iet biezie - kurš pensionārs tur var atļauties iet dārgi paēst un kafiju padzert? Opereti uzcels par pensionāru nodokļiem, bet dārgās biļetes pirks un atpūsties ies biezie. Ostu Daugavā uzcels par pensionāru nodokļiem, lai biezajiem būtu kur pietauvot savas jahtas. Normāli ir, kad biezie paši finansē savas izklaides, bet ne Ogrē. Te viss notiek uz darbaļaužu un pensionāru pleciem (atgādinu, ka arī no pensijām ietur nodokļus, ko vara te tērē) un Vadonis vēl pamanās pasniegt to kā sasniegumu.
prāto • 2021. gada 13. februārī, 09:25
Vai tad uz to tejāteri , operetes tejāteri parastie tiks? Ne hrena. Pat labos koncertus tauta netiek klāt , izpērk visa Ogres '''' elite '' un blatčiki.
:) • 2021. gada 12. februārī, 22:52
Katrā tilta galā pa nacionālim
Kukū • 2021. gada 12. februārī, 19:32
Ir ļaudis, kuriem viss ir uz kredīta vai parāda. Naudiņas nav nekad. Bet no malas izskatās lepni - autiņš pajauns, māja, visādi tur gadžeti. Bet kas no tā? Laime?
Juris • 2021. gada 12. februārī, 13:13
Lai sapņo,tikai ne par mūsu naudu! Personīgi man ir svarīga ne tikai mana,bet arī bērnu nākotne!
Tautas paruna • 2021. gada 12. februārī, 10:10
Slikts tas kareivis, kurš nesapņo kļūt par ģenerāli.
prāto • 2021. gada 11. februārī, 19:43
Vai tiešam ogrēnieši nedomā , uz kā rēķina šis pasaules varenais būve savu imidžu. Uz jūsu, bērnu, mazbērnu kakla. Ielīst parādos , tā ir ņirgāšanās par iedzīvotājiem. Saprotams , skaisti ir , toties paliksiet bez biksēm, bet šitais slavas kārais kaps debesīs un radīs tautai pigu.
nu ja • 2021. gada 11. februārī, 16:27
Vasjuki 2.
Yes, beibī! • 2021. gada 11. februārī, 12:05
Utopija, protams. Bet ir lietas, kuras jākārto. Vai kārtos tikai tās, kuras grupējas ap gājēju ielu?
Juris • 2021. gada 11. februārī, 11:38
Nesen bija saskaitīts, ka pilsētas parādi ir jau 70 miljoni. Un atdot var gandrīz tikai 25 gados. Tas bija bez operetes un ostas. Cik tad būs ar tiem? 80, 90 miljoni? AŪ, Rīga, apstādiniet tak to Minhauzenu, glābiet!! Sanāk, ka kungs te spilgtu brīdi tik būvēsies un ņemsies, tad nosvīdīs, nākamie maksās sadarītos kredītus 30 gadus, bet vēsturē kā Lielais Darītājs būs iegājis šis kundziņš, bet nākamie būs neizdarīgie neveiksminieki, kaut tieši viņi būs spiesti apmaksāt Darītāja kredītus? Nu smalki. Pieprasu revīziju visos domes konkursos - kāpēc biež uzvar viens un tas pats būvnieks (Re Re), kāpēc konkursos bieži ir tikai viens pretendents - galvenā pazīme, ka konkurss ir "sarunāts" un citi netiek pielaisti. Kāpēc domes darbiniece, ko presingoja un atlaida, liecināja, ka viņai likts strādāt uz konkrētu firmu uzvaru? Un šitas kundziņš vēl atļaujas noniecināt Lukašenko. Tikai tur tādi kundziņi jau sen raktu kūdru, nevis padsmit gadus tiesātos, algotu Saulvežus Vārpiņus, karinātu lampiņas un turpinātu ņemties ar iedzīvotāju naudu.
Maija • 2021. gada 11. februārī, 11:12
Pateicoties bijušam Ogres trikotāžas kombinātam Ogre tika atpazīstama!Tā kā mīļie nevajag muldēt! Uz Ogres estradi pat arzemnieki brauca.pat ielas no rītiem mazgāja ar auto lai būtu svaigs gaiss.Kokus stadīja(tagad visu iznīcina)Un ja kas pirms 40 gadiem Ogrē bija interesanti dzīvot!Viss bija pa plauktiem saliks,
Zenta • 2021. gada 11. februārī, 10:17
Kāpēc neiemūžināt Helmani vēl dzīvam esot? Piemēram, 1) uzcelt pieminekli, veicot aptauju par pieminekļa atrašanās vietu; 2) nosaukt viņa vārdā a) kādu no ielām, b) kādu no objektiem (jauno bibliotēku vai Meņģeles tiltu vai ko citu); 3) uzcelt Helmaņa muzeju un sākt vākt mantas, kuras viņš lieto, piemēram, atpirkt viņa lietotās automašīnas (tām nākotnē būs milzīga vērtība); 4) veidot fondu (dibināt biedrību) Helmaņa piemiņas uzturēšanai, lai tautai būtu kur ziedot naudu; un t.t. un tml.
letiņš • 2021. gada 11. februārī, 09:46
Kāda vēl kultūra? Viesstrādnieks Kariņš visus kultūras pasākumus aizliedza. Nekas nenotiks vairs nekad.
Ilzei • 2021. gada 11. februārī, 08:48
viss ir pareizi, tikai bez vārda iespējams. Mr.30% rullē. Un Ilzītei - nē, neviens to plānoto opereti netaisās nopirkt. Es lasīju to nodomu protokolu ar kultūras ministriju - tur nav nevienas konkrētas summas vai apņemšanās. Tikai divu NA viltnieku plāns, kā kopā ar Zuzānu apčakarēt Ogres nodokļu maksātājus, aizbildinoties ar augsto kultūru.
> :) • 2021. gada 11. februārī, 08:19
Tu stāsti, ka Helmanis ir uzbūvējis sapņu pilsētu pamatojot to ar neuzbūvētiem objektiem. Tik tiešām :)
Eiropietis • 2021. gada 11. februārī, 08:07
Kāda vēl Eiropas kultūras galvaspilsēta, ja centrā pat elementāras viesnīcas nav, par ko vispār ir runa? Kur izstāžu zāles, kur konferenču, prezentāciju, pasākumu utt. Visu to cerēt sabāzt jaunajā bibliotēkā? Un kur tad bibliotēkas pamatfunkcijas? Muzejā? Bet tāpēc jau tas ir muzejs, lai tur būtu pamatekspozīcija par Ogres vēsturi, un arī par mazu tas ir lai vēl ko sabāztu kopā. Tas nav nopietni. Jāsāk tad vismaz ar viesnīcu.
izlasīts internetā • 2021. gada 11. februārī, 08:00
Cilvēkiem zudusi spēja uztvert jokus un anekdotes. Viņi domā, ka tās ir ziņas un valdības lēmumi.
Ilze • 2021. gada 11. februārī, 07:50
Neviens par tautas namu nekauc kā tikai Helmanis. Zināšanai - tas bija kultūras nams Ogrē, kad vēl nebija esošais. Tad tika uzcelts esošais milzīgais kultūras nams un loģiski, ka liekas ēkas uzturēšana, it sevišķi pēc nabadzīgajiem 90 tajiem, pašvaldībai nebija pa kabatai. Uz mūsu cilvēku skaitu pietiek ar jauno lielo kultūras namu. Helmanis kauc par "zaudēto tautas namu", jo iespējams ir savtīgas intereses - atpirkt namu no spēļu elles magnāta Zuzāna un iespejams bus intereses talak buvniecibas procesaa no kartejaa desmitmiljonu buvdarbu liguma. Atceraties šo Ogres invalīdu vecāki, kad uz Ziemasvetkiem Helmanis jums iedos 2 eueo paciņu ar konfekteem.
«« Iepriekšējā lapa — pavisam 2 lapas — Nākamā lapa »»

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet