Atgriezties pie raksta

« Daļai daudzdzīvokļu dzīvojamo māju Ogrē uzsākts plaisu monitorings

2021. gada 4. februārī, 23:02, Aktualitātes
Ogrenet

Komentārirādīt komentārus augošā secībā

@@@ • 2021. gada 13. februārī, 23:03
Kas tas tāds par ķīnieti,kurā gadā bija vjetnamas iekarotāji ogrē
Andris • 2021. gada 12. februārī, 22:47
Būtu labāk iekšpagalmus labojuši
Grundulis un draugi • 2021. gada 12. februārī, 15:32
Kam dziedāt man svešu dziesmu ,klausieties ko Jūs gribat, bet izzini savas dziesmas un stāstus, bet''Es negribēju nekādā gadījumā aizskart svētas pareizrakstības govs'' pārdomas par svešam dziesmām, o piedod svētā pareizrakstības govs, ka saku izlasi ''Sprīdīti''.
postam to :) ;) • 2021. gada 12. februārī, 07:56
Izklausās pēc deputatiskās Ikšķilē dzirdētās Grīnberga demagoģijas,jo tā jau namsaimniekā ir kļuvusi par lipīgu sērgu
:) • 2021. gada 11. februārī, 15:59
Varbūt ir kāds, kurš var aizvietot šo četrotni
to :) ;) • 2021. gada 11. februārī, 09:29
esi spēcīga savā ticībā! Tici! Ja galīgi nizdodās, noklausies R.E.M. "Losimg my religion" vai arī Alice Cooper "Hey stupid". Var sākt ar otro, tas atbilstošāks.
iedzivotajs • 2021. gada 10. februārī, 13:10
Ludzu tames ,lai visi redz.
Grundulis un draugi • 2021. gada 9. februārī, 14:09
Vai tad ''slavenais'' latviešu mēles pārzinātājs arī lasa tumšo ļautiņu rakstus, kuros, ir iemetusies pa kādai pareizrakstības kļūdai, vai ši ''svētā pareizrakstības govs'' ir nolaidusies līdz mums un lasa šādus rakstus. Saki lūdzu ''svētā pareizrakstības govs'' vai mēs drīkstam kļūdīties , un vai mūsu pareizrakstības kļūdas liks Tev ''svētai pareizrakstības govij''nesaprast mūsu vienkāršās sāpes. Piedod ''svētā pareizrakstības govs'', par mūsu kļūdām.
:) ;) • 2021. gada 8. februārī, 22:17
Ar vien vairāk pazūd ticamība Grīnbergam,Kaivam,Cinītim un Lapiņam. Kaiva drīz paklups melos
analīze • 2021. gada 8. februārī, 13:50
Viena cilvēka memuāri - jau apnika lasīt.
:) • 2021. gada 8. februārī, 11:41
pazūd ticamība šo komentāru oriģinalitātei, kad redzi, ka tajos pieļautas vienas un tās pašas pareizrakstības kļūdas :) Nav raksta ar "v", nevis "u".
Juris • 2021. gada 8. februārī, 11:29
Helmanis ar Briedi un Grīnbergu vienkārši ir iznīcinājuši Ogres pilsētas namu apsaimniekošanu. Helmani, Briedi, Grīnberg - man jums jautājums - kā jūs zeme nes?
Ko?!? • 2021. gada 8. februārī, 11:14
Grīnbergs ņem kaut kādu SIA no malas, kas veic apsekošanas un taisa tāmes?! Tātad, viss kantoris ir vienkārš starpnieku bars, kas saņem labas algas. Pretīgi.
Jautājums • 2021. gada 8. februārī, 10:51
Vēl viens jautājums. Paneļu ēkām ir , ar uzviju, pagājis ekspluatācijas termiņš. To parāda sienu plaisas kuras parādīsies arvien vairāk.Vai tās nosedzot ar kaut kādiem klīsteriem, būs daudz kas līdzēts? Vai vecas nonēsātas bikses atmaksājas lāpīt?
Grundulis un draugi • 2021. gada 8. februārī, 10:23
Sia''Siltie Nami'', taisa tāmes kādas vajag pasūtītājam, nevis iedzīvotājiem. Pašsiem savu speciālistu tādiem darbiem nav, tātad jāmaksā ārpakalpojuma darba sniedzējiem , un tad ir redzams sadārdzinājums , kas ir ļoti būtisks. Iedzīvotājiem kuru mājām šis SIA''Siltie Nami'' grib veikt ēku plaisu monitoringu, paņemt speciālistus no malas(siltuma zudumi) un nebūs Jums jāmaksā ,Siltiem Namiem par pakalpojumu kura patiesās izmaksas ir 3 reizes lētākas nekā tāmē ir norādīts(Esam salīdzinājuši cik Siltie Nami maksā ārpakalpojuma sniedzējam un kādu maksu piestāda mājas iedzīvotājiem). Tas ko piedāvā Namsaimnieks ir ārpus viņu līgumā noteiktajām darbībām māju apsaimniekošanā. Ogres iedzīvotāji paņemiet un izlasiet līgumus par apsaimniekošanu , un Jūs tur neredzēsiet nevienu punktu par apdrošināšanu, nevienu punktu par plaisu monitoringu. Ogres daudzdzīvokļu māju iedzīvotāji ,Jūs paši ļaujat to darīt un piekrītat šīm nelikumībām, kas tiek veiktas ar Ogres Namsaimnieka starpniecību. Ieteiktu Jums no katras mājas deleģēt cilvēku savākt 10% iedzīvotāju parakstus un pieprasīt skaidrojumu šīm rīcībām, kā arī likumisku pamatojumu,JO TAS KAS JUMS TIKS PIEDĀVĀTS VĒLVIENS KANTORIS KAS PĒTĪS VAI BALOŽU SŪDI IETEKMĒ JUMTA KONSTRUKCIJAS, VAI SĒTNIEKA DARBS PAGALMĀ AR SLOTU NO BĒRZA ZARIEM BOJĀ CEĻA UN STĀVVIETU SEGUMU. Tas ko jums vēlos teikt ir mūciet prom no šīs iestādes un nebūs jums nekādu problēmu ar naudas uzkrājumiem,nebūs problēmu ar veicamo darbu izmaksām, bet ja ESAT PALIKUŠI NEGAUDOJAT UN NESŪDZATIES , BET MAKSĀJIET UN PRIECĀJATIES KA KĀDS JŪSU VIETĀ TOS SŪDUS MAISA.
Te • 2021. gada 8. februārī, 09:13
Ja tā ir, vajag piedzīt zaudēto ES naudu no viņiem. Miļjoni.
Tad kad • 2021. gada 7. februārī, 21:36
Pagājušā gada beigās bija iespēja projektus iesniegt izskatīšanai atkārtoti ( bez maksas pasākums) ir info, ka visām mājām neskatoties ne uz ko piešķir 50% līdzfinansējumu. Grīnbergs ar Kaivu māju vecākajiem pat par to neieminējās un atkal viss gar degumu. Tāda sajūta, ka puišuki rotaļājas un iznīcina Ogres pilsētas apsaimniekošanu. Interesanti ir tas ka tantuki un onkas viņiem tic.
Dusmigi • 2021. gada 7. februārī, 18:49
Grinbergx kompensee zaudejumu miljonus, ko majas pazaudeja Ogree delj tevis un tavam tamem!! Vari Dzelziti paprasit paligaa!!!
Jautājums • 2021. gada 7. februārī, 14:42
Interesanti, vai šie jaunizceptie specialisti vispār zina, kādai ir jābūt pareizi uzrakstītai neapsrīdamai tāmei? Taspats arī attiecas uz pašvaldības specialistiem - vecie būvnieki droši vien zina- tikai klusē.
Rada • 2021. gada 7. februārī, 13:59
Apskaties savu māju tāmēs - kādas izmaksas ir par mājas vizuālo apsekošanu 2 reizes gadā, t.i. tikai skatīties un nofiksēt, ko var izdarīt pusdienas laikā - 4 cipari. Tāpat mājas lietas kārtošanas izmaksas, t.i. papīru kārtošana - rekur pazūd nauda.
«« Iepriekšējā lapa — pavisam 3 lapas — Nākamā lapa »»

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet