Atgriezties pie raksta

« VARAM lūdz KNAB izvērtēt Ikšķiles mēra rīcību saistībā ar finanšu līdzekļu ieguldīšanu pašvaldības infrastruktūras objektā

2020. gada 25. novembrī, 08:21, Ikšķiles novada jaunumi
Leta

Komentārirādīt komentārus augošā secībā

Maija • 2020. gada 31. decembrī, 05:28
Te arī tas pats. Virsrakstã iet runa par Trapiņu, bet komentãros ...par Helmani. Ja kas nepatīk Helmaņa darbībã, ejiet pieņemšanas dienãs un sakiet to viņam personīgi. Ja runã aizmuguriski... Helmanim ne silts ne auksts. Nejauciet visu vienã katlã. Ko var ņemties.
Jānim • 2020. gada 26. novembrī, 10:25
Runa nekur neiet un Helmanis neko nav privatizējis, bet esot deputāta amatā, izkārtoja mammai māju, kurā tagad dzīvo pats, piecdesmit gadīgs vecis, kuram savas mājas nav.
modrais • 2020. gada 26. novembrī, 09:08
Vai Tu dieniņ, nobriedis augonis,satura zampa,priņči baltos zirgos, slimā pumpa-redz ku es daudz zinu visādus izteicienus , vai nau skaisti, rakstīju un priecājos ku man skaisti izteicieni zināmi. Lasot liekas , ka kādu apbižoja ( aitas arī neļauj pretī skolai ganīt), bet parādi , vai uzraksti SLIMĀ PUMPA, BALTĀ ZIRGA JĀJĒJA ko esi izdarījis. Es atbalstu Induli Trapiņu.
diagnoze • 2020. gada 25. novembrī, 17:12
Trapiņš ir kā nobriedis augonis, kas apgrūtina visa organisma spēju kvalitatīvi funkcionēt. Ik pa brīdim viņa satura zampa izšļācas kādam sejā verbālā un rīcības bezsakarā. Tas turpina indēt Ikšķili, tāpēc no tā steidzami jāatbrīvojas. Ir gan "labdari" viņa paša atbalstītājos, kam tas ir izdevīgi, jo paši uz slimās pumpas rēķina izskatās kā prinči baltos zirgos. Intriģējoša sāga! Gaidām elpu aizraujošu noslēgumu!
Janis • 2020. gada 25. novembrī, 16:56
Helmanis kad privatizēja māju nebija deputāts. Šeit iet runa par pārkāpumiem vadot domi. Trapiņa ģimene ir sašmucējusies.
uz De facto • 2020. gada 25. novembrī, 16:41
Muļķibas! Dace ne mūžam neies pret Helmani. Viņa nav dura zina ka Helmanis viņu var nolīdzināt ar zemi paliks par bezdarbnieci. Izmetīs no partijas kā korķi nevarēs startēt uz vēlēšanām. Helmanim ir ietekme Vienotībā. Viņš labi pazīst visu Vienotības vadību. Nevajaga liet ūdeni par Daci. Debilas tenkas!
Ilze • 2020. gada 25. novembrī, 16:00
Helmanis attiecībā uz savu māju maldināja domes privatizācijas komisijas darbiniekus, apgalvojot, ka šī māja ir piemērota sociālā sporta kluba vajadzībām, tātad, sabiedrības vajadzībām. Tāpēc tika atļauts to privatizēt. Pēc privatizēšanas Helmanim pēkšņi nāk apskaidrība, ka māja esot nepiemērota sabiedrībai derīgajam sporta klubam un nu tad atliek tikai to ņemt sev personīgi un sākt tajā dzīvot. Atliek Helmanim uzdot jautājumu - vai tas bija apzināti un plānoti? Ja jā, viņam jāatlīdzina sabiedrībai nodarītais zaudējums. Ja atbilde būs -nē, nu tad visi Ogrēnieši ir balerīnas.
De facto • 2020. gada 25. novembrī, 14:56
Kļaviņa gatavo 2.sēriju DeFacto par to, kā Helmaņa mamma ieguva māju, kurā dzīvo pats Helmanis, bet pirms tam bija bērnu jaunrades centrs.
>> • 2020. gada 25. novembrī, 12:32
Neaizmirsīsim kā J.Straume kļuva par KNAB vadītāju. Viņu bīdīja un atbalstīja ZZS. J.Straume ir simtprocentīgs ZZS cilvēks. Bet Trapiņš ir ZZS biedrs. Tātad secinājums.. KNAB korumpēto Trapiņu neaiztiks. Tas ir ..atzīs, ka viss bijis likumīgi. Kārtējais teāteris.

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet