Atgriezties pie raksta

« Ikšķiles novada iedzīvotāji vēršas pie Latvijas Valsts prezidenta

2019. gada 18. septembrī, 12:25, Ikšķiles novada jaunumi
Ogrenet

Komentārirādīt komentārus augošā secībā

Turkalne • 2019. gada 2. oktobrī, 21:02
Vai Turkalnes iedzīvotājiem arī ir tiesības uz viedokli? Turkalnei ģeogrāfiski nav izdevīgi būt pie Ikšķiles, lai aizbrauktu uz sava novada centru, kur nekā nav, izņemot domi un maximu ir jābrauc caur kaimiņa novada centru. Ikšķilieši visu tāpat kārto Ogrē. Izskatās ka parakstījušies ir domē strādājošie un viņu radi un paziņas.
Ikšķiles tētis • 2019. gada 23. septembrī, 17:52
Ar infrastruktūras sakārtotību Ikšķilē var pārtikt, nav vismaz sliktāk, kā vienā otrā citā pašvaldībā, tikai vai nebūtu laiks PII "Urdaviņā" nomainīt vadību? Bērnudārzs iet uz grunti, bet esošā vadība rūpējas tikai par sev pietuvinātiem cilvēkiem, kuri faktiski parazitē uz domes (nodokļu maksātāju) rēķina. Batņas kungs jau nesenā pagātnē izteicās, ka vienīgi "Urdaviņu" turpina vadīt ne visai kompetenta vadītāja un laiks to nomainīt, bet nu pats Batņas kungs ir prom Ādažos un nezin, vai viņam vairs atliks laika iedziļināties šī bērnudārza problēmās.
Krā • 2019. gada 20. septembrī, 09:00
Ja atceraties, ļoti labi funkcionēja rajoni. Tautas partija ar Zalānu to aizlaida renstelē. Loģikiski būtu atgriezties pie šī dalījuma ievērojot izmaiņas ,kas pa šo laiku notikušas! Ikšķilē šobrīd valda haoss tādā ziņā, nu tik būvē..., bērnudārzu energoneefektīvu, bezjēdzīgu tirgu Tīnūžos, izdeva 132000 eiro, lai strādātu 16 stundas, un vieta maksā 0.74 eiro! Tas ir vājprāts!
To Cits skats • 2019. gada 19. septembrī, 11:38
No kurienes tad "Ogres namsaimnieka" vadonis nāk??? No Ikšķiles. Savulaik pašeptējies SIA "Ikšķiles māja", tagad rosās Ogrē. Lai iet atpakaļ uz Ikšķili, mums, ogrēniešiem, tāds nav vajadzīgs.
Vārds • 2019. gada 19. septembrī, 01:48
Ir jāsaprot, ka Ikšķiles labklājība balstās uz tās iedzīvotāju labklājību, ko viņi pasmeļas tuvējā Rīgā, kur ir abāk apmaksātas darbavietas. Ogrei šo iespēju ir mazāk un valdošā kliķe ir lielāka. Ko te var darīt? Visa problēma ir uzņēmējdarbības struktūrā, tā jāpārorientē uz tādām nozarēm, kur darbinieki ir labāk atalgoti (piem. tagad tik pieprasīto IT)). Olu fermas nekadfu dižo pievienoto vērtību neradīs. Tur pārtikuši būs tikai fermerii. Daudzie stradnieki tur rukās par santīmiem, un ja nē, tad fermeri maurēs - NAV DARBASPĒKA, TAS jĀIEVED. Cerams, ka jaunais prezidents ķer laukumu. Uzņēmējdarbības struktūra ir jāpārorientē uz noarēm kur uzņēmēji ir spiesti darbiniekiem maksāt cilvēka cienīgas algas. Beigu beigās Latvija ir izveidota, lai latvieši labi dzīvotu, nevis lai uzņēmēji (īpaši arzemju) varētu slaukt latviešu tautu.
To to cits skats • 2019. gada 19. septembrī, 00:59
Un kā dzeguze esi tu? Ogres domes?
To cits skats • 2019. gada 18. septembrī, 17:42
Skaties tikai skrienot neiekrīti Trapiņa būvbedrēs .Nāksies bļaut kā komendantei no Emīla nedarbiem un diez vai Trapiņš Tevi sadzirdēs .DOMES DZEGUZE
Cits skats • 2019. gada 18. septembrī, 17:34
Varat mani saukt pat dzeguzi un domes ruporu, bet kā jau teicu man Ikšķiles esošā dome nepatīk un Trapiņa komandu varētu atlaist. Un es neesmu pret apvienošanos, bet vairāk gribu apvienoties ar Salaspili nekā ar Ogri. Un jā, man patīk skriet un vakari ir vienīgais laiks kad sanāk to darīt.
To To cits skats • 2019. gada 18. septembrī, 17:11
Tu te nedzen demagoģiju skrejoša pa pa vakariem domes dzeguze
To To cits skats • 2019. gada 18. septembrī, 17:09
Kādēļ? Man viņš nepatīk un viņu varētu atlaist, es kā Ikšķiles iedzīvotājs labāk vēlos apvienoties ar Salaspili nekā Ogri, Salaspilij ir daudzas lietas ļoti labi sakārtotas un pašreizējais domes priekšēdētājs ir tīri labs. Man ir vienalga ar ko apvienoties, galvenais ne ar Ogri.
To To cits skats • 2019. gada 18. septembrī, 17:00
Jā nepatīk kad Tu lien viena vietā bez ziepēm stulbajam domes vadītajam pa kuru pus LV smejas kad pielipis pie krēsla.
To To cits skats • 2019. gada 18. septembrī, 16:48
Zog visur, gan Rīgā, Aknīstē, Ogrē un Ikšķilē. Un iziet izskriet pirms gulētiešanas ir diezgan forši un patīkami. Bet, katram savs. Laikam pateicu ko tādu, kas nepatīk :D
To cits skats • 2019. gada 18. septembrī, 16:37
Nakts laika visi guļ ne staigā apkārt .Un nerunā ka Ikšķilē ir droši ik pāris mēnešus nozog kādu krutu autiņu no pagalmiem .Negvelz te domes bazune
Cits skats. • 2019. gada 18. septembrī, 16:33
Šī ideja vispār nebija no Trapiņa kunga, bet no vietējiem uzņēmumiem un vairākiem iedzīvotājiem. Un šo ideju atbalstīja Ikšķiles iedzīvotāji sapulces laikā. Pati Trapiņa varza varētu no Ikšķiles var pazust un tādi partiju lēkātāji nav pārāk populāri. Bet iedzīvotāji nevēlas apvienoties ar Ogri jo Ogre nav spējīga nodrošināt normālus pakalpojumus. Piemēram ir interesanti lasīt ogrēniešu sūdzības par Ogres Namsaimnieku, vai to ka nekādas kameras nav uzstādītas pie tiko izdemolēta laukumiņa. Pēc apvienošanās Ikšķilei tiks uzkrauti šie pakalpojumi. Un par naudu, kādēļ Ikšķilei sponsorēt Ogres tiltu pār dzelzceļam? Piemēram Ogrei jau ir 2 pārbrauktuves un viena ir pārogrē. Un uz Rīgu Ogrēnieši var aizbraukt pa 2 ceļiem - abi iziet no pilsētas centra. Kamēr piemēram Salaspils spēj iztikt ar vienu dzelzceļa šķērsošanas vietu ( viņiem papildus pārbrauktuve ir vairāk vajadzīga ). Pašai Ogrei ir identitātes krīze, sevi klasificē kā tūrisma pilsētu, bet aizbraucot uz Ogri, Viņa vairāk izskatās pēc industriālas pilsētas. Bet ražošana Ogrē īsti nemaz nenotiek (Salīdzinot uz iedzīvotāju skaitu Ikšķiles novada uzņēmumi apgroza pat vairāk naudu nekā Ogres ). Ikšķilei protams var daudz piekasīties, bet man tomēr patīk dzīvot pilsētā kur es jebkurā nakts laikā iziet ārā un justies droši.
Ilgtermiņa domāšana • 2019. gada 18. septembrī, 15:38
Ikšķiles liekēžiem pakaļas svilst?
Trapiņš un co • 2019. gada 18. septembrī, 13:11
Kļūst smieklīgs .Laikam neko citu dzīvē nemāk darīt kā sēdēt pašvaldība.Nekas tagad čalis izies dzīves skolu kad izmetis šo no krēsla un tas būs drīz.Kā arī viņa co
obelisks • 2019. gada 18. septembrī, 13:07
viss ir vienkarsi: tagad nodokli iet caur ikskiles sefmaņiem administrativas reformas gadijuma nauda ies caur helmani. uzreiz bus citi, kuri "pelnis" sniedzot pakalpojumus pasvaldibam vai netiks atbalstia kada "strategiska" iecere, piemeram celt mega stadionu ikskile, jo tads jau ir ogre ja neskatas ciparus, tad kaut kaddi tur 100cilveku novadi tiesam ir lieki LV parvaldibai bet saja gadijuma problem-jautajums ir nauda un nekas cits. bedres ir ka ikskile ta ogre. labiekartotas ielas ir ka ikskile ta ogre bet mana nauda ir mana un es negribu nevienam to atdot. ja viss izdosies tad vislielakie ieguvēji būs tālo "čuhņu" (mazozoli u.t.t.) iedzīvotāji ogres novadā, kuriem būs vairāk kopējo dotāciju, jo kopējais katls būs lielāks.
Fakts • 2019. gada 18. septembrī, 12:48
Ja man būtu pelmeņi, es arī vērstos pie Levita...

Pievienot komentāru

        
 

Ogrenet